Over mij

 

EMMO consultancy is een éénmanszaak die op 10 mei 2010 door mij is opgericht met activiteiten die zijn gericht op de elektrotechnische branche.  Door nauw samen te werken met diverse partners zowel binnen als buiten het vakgebied elektrotechniek geef ik invulling aan deze activiteiten. Kennisuitwisseling, samenwerking en integriteit zijn de kernwaarden van mijn onderneming.

Vanaf 1990 tot 2010 ben ik werkzaam geweest als technisch medewerker bij de overheid en semi-overheid in zowel de vastgoed- als de infrastructuurbranche. Gedurende deze periode heb ik aanvullend op mijn basisopleiding MTS-Elektrotechniek in de avonduren mijn diploma HTS-Elektrotechniek behaald en de masteropleiding Integral Building Processes (IBP) succesvol afgerond aan de Hogeschool van Utrecht.

Hierdoor heb ik een brede kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van elektrotechniek binnen de vakgebieden vastgoed en infra voor zowel nieuwbouw- als onderhoudsprojecten. Het specialisme van EMMO Consultancy is het implementeren en verbeteren van de elektrotechnische bedrijfsvoering die volgens de Arbowetgeving en diverse verzekeringsmaatschappijen wordt geëist.

Door regelmatig te investeren in scholing en het volgen van cursussen en workshops houd ik mijn kennis op peil. Ook maak ik deel uit van een kennisgroep van branchegenoten die maandelijks bij elkaar komt om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo blijf ik voortdurend op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied.

Naast het technische aspect heeft EMMO Consultancy ook uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, procesverbetering, producttoetsen, procestoetsen, opstellen contracten, aanbestedingsprocedures, onderhoudsmanagement, assetmanagement en het opzetten van organisatiestructuren.

De kracht van EMMO consultancy is de uitgebreide ervaring binnen de keten van het bouw- en onderhoudsproces vanaf het laagste niveau tot aan managementniveau.

Bert de Jong